Activlab Pharma StructuActiv Forte 600 | 60 kaps.

Chondroityna to substancja, która najczęściej występuje w połączeniu z glukozaminą. Jest polecana szczególnie biegaczom i osobom, które podnoszą duże ciężary, bo wspiera stawy.

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Activlab

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 25,00 zł brutto
  • 25,00 zł 16,00 zł
  • szt.

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

StructuActiv Forte 600 to wysoka dawka siarczanu chondroityny - 600 mg dla ochrony stawów. Produkt jest odpowiednikiem leku RX dostępnym bez recepty. StructuActiv zawiera wysoką dawkę substancji czynnej. Łagodzi objawy choroby zwyrodnieniowej stawów. Stosowany podczas stanów zapalnych kości i stawów, wspomaga regenerację chrząstki stawowej, łagodzi bóle stawów.

Chondroityna to substancja, która najczęściej występuje w połączeniu z glukozaminą. Jest polecana szczególnie biegaczom i osobom, które podnoszą duże ciężary, bo wspiera stawy.

Siarczan chondroityny zmniejsza ból i hamuje postęp choroby, a także stanowi pewną ochronę dla chrząstki, która jest narażana na obciążenie w czasie ćwiczeń.

Chondroityna jest jedną z wielu substancji wspierających zdrowie stawów, a ze względu na brak działań ubocznych, warto rozważyć jej stałą suplementację.

Składniki w

1 kaps (porcja)

Siarczan chondroityny

600 mg

 

Składniki: Sodu chondroityny siarczan, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, kapsułka (żelatyna, barwnik: indygotyna).

Sposób użycia: 1 kapsułka 2 razy dziennie. Kapsułki należy połykać w całości, popijając szklanką wody.

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Suplement diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.