Essence Boswellia Serrata 1000mg | 90 tabl.

  • PONAD 600MG KWASU BOSWELIOWEGO W PORCJI
  • EKSTRAKT Z BOSWELLIA SERRATA WSPIERA UTRZYMANIE DOBREJ KONDYCJI STAWÓW
  • POMAGA OBNIŻYĆ POZIOM CHOLESTEROLU WE KRWI
  • WPŁYWA POZYTYWNIE NA FUNKCJE UMYSŁOWE
  • WSPIERA MĘSKIE ZDROWIE SEKSUALNE
  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Essence
  • szt.
  • 29,00 zł

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Boswellia serrata to roślina pochodząca z Indii, stosowana od wieków w ajurwendzie. W Polsce znamy ją pod nazwą Kadzidłowca Indyjskiego. Z żywicy tej rośliny pozyskiwane są cenne ekstrakty, które zawierają dobroczynne olejki eteryczne oraz kwas bosweliowy. Sport Definition Essence Boswellia Serrata to suplement zawierający dużą dawkę ekstraktu z kadzidłowca indyjskiego - 1000mg, z czego ponad 60% stanowi kwas bosweliowy. Ekstrakt z Boswellia serrata jest zaliczany do adaptogenów, czyli ekstraktów roślinnych, które wspierają organizm w radzeniu sobie ze skutkami stresu.

Działanie ekstraktu z Boswellia serrata opiera się na wsparciu prawidłowego stanu stawów. Ponadto ekstrakt z Boswellia serrata wspomaga funkcje serca, męskie zdrowie seksualne, funkcje umysłowe i pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi.

Składniki w

1 tabl. (porcja)

Ekstrakt z boswellia serrata

1000 mg

 w tym kwas boswelliowy

600 mg

 

Składniki: ekstrakt z Boswellia serrata (zawiera 60% kwasu bosweliowego), substancje wypełniające (celuloza mikrokrystaliczna, skrobia), substancje przeciwzbrylające (fosforan wapnia, dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych).

Jedną tabletkę jeden raz dziennie, popić wodą.

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Suplement diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.