Hepatica Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy | 90 kaps

Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy w postaci hialuronianu sodu jest stabilną formą kwasu hialuronowego złożoną z hydrofilowych cząsteczek kwasu glukuronowego i N-acetyl-glukozaminy.

 

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Hepatica
  • szt.
  • 44,00 zł

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy w postaci hialuronianu sodu jest stabilną formą kwasu hialuronowego złożoną z hydrofilowych cząsteczek kwasu glukuronowego i N-acetyl-glukozaminy.

Posiada wyjątkowo silne właściwości wiązania wody (jedna cząsteczka kwasu hialuronowego jest w stanie związać około 250 cząsteczek wody).

Mamy przyjemność zaprezentować Państwu pierwszy na polskim rynku bardzo dobrze przyswajalny niskocząsteczkowy kwas hialuronowy do użytku wewnętrznego w dużej dawce, ekonomicznym opakowaniu (kuracja 3 miesięczna) i atrakcyjnej cenie.

Cechy unikatowe produktu:

  • Pierwszy na rynku polskim kwas hialuronowy do użytku wewnętrznego
    o znakomitym wchłanianiu.
  • Duża dawka, aż 70 mg kwasu hialuronowego niskocząsteczkowego
    w 1 kapsułce.
  • Wysoka przyswajalność (niska masa cząsteczkowa).
  • Pozyskiwany z biologicznej fermentacji.
  • Ekonomiczne 3 miesięczne opakowanie.
  • Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
  • Atrakcyjna cena.

 

Opakowanie: 90 kapsułek Vcaps, 1 kapsułka zawiera 70 mg kwasu hialuronowego

Składniki: Hialuronian sodu, substancja wypełniająca – celuloza mikrokrystaliczna,
stabilizator – hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).

Sposób użycia: 1 kapsułka raz dziennie 30 min. przed posiłkiem

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.

Forma: Kapsułki