Vitalmax CFM Protein Bar Baton Proteinowy | 75g

OSTATNIE SZTUKI, SMAK KOKOSOWY

NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED 01.09.2020 r.

Vitalmax CFM Protein Bar to pyszny baton proteinowy przeznaczony dla sportowców oraz osób o zwiększonym wysiłku fizycznym. Jest jednym z niewielu batonów na świecie zawierającym wyłącznie najlepsze białko zwierzęce pochodzące z ilozatu białka serwatki CFM. 

  • szt.
  • 7,00 zł 2,99 zł

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Aktualnie dostępny smak: kokos


Vitalmax CFM Protein Bar to pyszny baton proteinowy przeznaczony dla sportowców oraz osób o zwiększonym wysiłku fizycznym. Jest jednym z niewielu batonów na świecie zawierającym wyłącznie najlepsze białko zwierzęce pochodzące z ilozatu białka serwatki CFM. 

Doskonały jako posiłek po treningu,w szkole,pracy i w podróży a także idealny jako przekąska pomiędzy posiłkami. Zawiera wyłącznie tłuszcze pochodzenia roślinnego. 




 

Wartości w

100 g

Wartości energetyczne

1705 kJ / 406 kcal

Białko

20,69 g

Węglowodany

39,34 g

Tłuszcz roślinny

18,46 g

 


Składniki:
izolat białka serwatki, inwertowany syrop, syrop maltozowy, polewa (cukier, tłuszcz roślinny, odtłuszczone mleko w proszku, 19% kakao, emulgator: lecytyna E322 lecytyna sojowa, aromat identyczny z naturalnym), suszony mleczny mix, olej roślinny, cukier, skondensowane mleko, emulgator: lecytyna E322 lecytyna sojowa, żółtka jaj, aromat, skrobia modyfikowana, aromat jedzenia: ekstrakt pieprzu, kurkumina, alergeny: soja, mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów i dwutlenku węgla.

 

Sposób użycia: stosować wedle uznania jako uzupełnienie diety.

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu. 

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. 

Produkt, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. 

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. 

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.